Foci

Nemes gesztust tett a BL-ben szereplő német csapat magyar csatára

bobál gergely (Array)
bobál gergely (Array)
Gyermekeknek szeretne segíteni kezdeményezésével.

Bobál Gergely fél éve igazolt a Budapest Honvéd együttesétől a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő VFL Wolfsburg csapatához. A fiatal támadó egyelőre a negyedosztályban szereplő második csapatban jeleskedik. Célja, hogy a tavasz folyamán már a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében érdekelt „nagyokkal” készüljön.

A téli szünetben a salgótarjáni gyökerekkel rendelkező támadó hazalátogatott, és tett egy nemes gesztust is. A 20 éves csatár úgy döntött, hogy  jótékonysági céllal felajánlja a XXIV. alkalommal megrendezésre kerülő nemzetközi Gabora Gála főszervezője, Gabora János számára klubtársa, a tizenháromszoros német válogatott, Max Kruse mezét –írja a nogradifoci.hu

A kezdeményezésről a következőket mondta Bobál:

A mezfelajánlás ötletén már akkor elkezdtem gondolkodni, amikor kimentem Németországba, most pedig sikerült is megvalósítani, ezzel a felajánlásommal szeretnék valamit visszaadni a salgótarjáni közösségnek. Én sajnos nem tudok jelen lenni a gálán, mert január 4-én utazom vissza Wolfsburgba, de a szüleim és testvéreim ellátogatnak a rendezvényre. Minden érdeklődőnek csak annyit tudok mondani, minél többen legyenek jelen az eseményem, hogy ezzel is minél inkább segítsenek a salgótarjáni gyermekeken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik