Foci

Német klubok vetettek szemet Kleinheislerre

Az Európa-bajnoki pótselejtező óta rengetegen kíváncsiak arra, vajon mi lesz Kleinheisler Lászlóval. A fiatal labdarúgó úgy lett ugyanis a Norvégia elleni párharc egyik hőse Oslóban (ő lőtte a győztes gólt az odavágón), hogy klubjánál, a Videotonnál kegyvesztetté vált, így ebben a szezonban nem is játszott, még az NB III-as csapatban sem.

A székesfehérvári klub is belátta idő közben, ez a helyzet tarthatatlan, így nem gördít akadályt az elé, hogy a játékos a télen váltson. Ennek kapcsán nyilatkozott az ügynöke, Nagy Mihály a rangado.hu-nak, és szavaiból arra lehet következtetni, hogy német klubok figyelmét is felkeltette Kleinheisler.

Annyit elárulhatok, hogy nem a Bayern Münchenről, vagy a Dortmundról, de még csak nem is a Dárdai Pál által irányított Hertháról van szó

– mondta Nagy.

A középpályást emellett vinné a Ferencváros, a lengyel Slask Wroclaw már korábban is leigazolta volna, összeboronálták már az olasz élvonalbeli Udfinesével és Genoával is, emellett nemrég a török Basaksehirnél járt terepszemlén.

Ugyanakkor majdhogynem lehetetlen neki erős csapatot találni, mivel fél éve nem játszik a klubjában.

Nagy Mihály szerint a lengyel vonal nagyon erősnek tűnik, ám nem akarnak kapkodni, egész január a rendelkezésükre áll, hogy a lehető legjobb ajánlatra bólintsanak rá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik