Foci

Legjobbjait díjazta évzáróján a Puskás Akadémia

Orbán Viktor is ott volt az eseményen. Beszédében kiemelte, hogy jobban és pontosabban kell dolgozni a jövőben.

Péntek este megtartotta évzáróját a Puskás Akadémia. A program délután négy órakor kezdődött a hagyományos tanár-diák mérkőzéssel, majd a jöhetett az ünnepélyes gálaest, amelyen összesen hat kategóriában díjazták a 2014/2015-ös szezon legjobbjait – olvasható a klub honlapján.

A jó hangulatú meccset az edzők csapata nyerte meg három góllal. A gála a vendégek köszöntésével indult, majd megemlékeztek azokról is, akik korábban az akadémiához tartoztak, de ma már nincsenek közöttünk. A bő egyórás műsorban visszatekintettek a szezon legjobb pillanataira, felnőtt és utánpótlásszinten egyaránt.

Az eseményen részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is, ünnepi beszédében a következőket mondta:

Itt az idő, hogy megálljunk és elgondolkozzunk, hisz egy tanulságos évet zárunk. A nagyvilágban könyörtelen verseny folyik, amely közepette, ha szeretnénk átlépni a saját árnyékunkat, mindannyiunknak még többet, még pontosabban, még jobban és odaadóbban kell dolgoznunk a közös sikerért.

Ezek után került sor az egyéni díjak átadására. Az OTP Bank Ligában szereplő együttes legjobb játékosa Tischler Patrik lett, az akadémisták közül pedig Tóth Bence érdemelte ki az elismerést a szakmai stáb döntése alapján.

Az évzáró végén átadásra került a Makovecz-kerengő, amelyben az építész a Pancho Arénáról készített tervei láthatók. A karácsonyi ajándék sem maradhatott el, Kozma Imre atya egy teqball asztallal lepte meg a fiatalokat.

A 2014/2015-ös szezon legjobbjai a Puskás Akadémiánál

Az akadémia legjobb játékosa: Tóth Bence (U17)
Az akadémia legjobb kapusa: Boros Renátó (U18)
Az év edzője: Harmati Tamás (U15)
Az év tanulói: László Noel (U18), Tóth Keve (U17), Kocsis Bence Máté (U14), Papp Milán (U14), Nagy Kevin Medárd (U14), Kucsván Martin (U13), Nagy Lorenzó Roland (U13), Rébék Richárd (U13), Veres Bence (U13)
Korosztályonként a legjobb játékos: Tischler Patrik (NBI), Lipcsei Ádám (U21), Boros Renátó (U18), Tóth Bence (U17), Bévárdi Zsombor (U16), Daróczi Zoltán (U15), Sipos Zoltán (U14)
Korosztályos gólkirály: Tischler Patrik (NBI), Makrai Gábor (U21), Óvári Zsolt (U18), Végh Gábor (U17), Szabó Máté (U16), Timári Norman (U15), Hajnal Gergely (U14)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik