Foci

Csúnyán megbüntették Németh Krisztiánt Amerikában

Még egy október végi eset miatt, utólag kapott meglehetősen súlyosnak tűnő szankciót válogatott labdarúgónk

Németh Krisztián folyamatosan témát ad az amerikai sajtónak. Legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az MLS, Év gólja szavazást megnyerte. Ezzel a találattal itt.

Most is vele foglalkozik a liga honlapja. Bizonyára, hogy nagyon ne bízza el magát támadónk, az mlssoccer.com azt közölte, hogy az október 29-i, Portland Timbers elleni találkozó 74. percében elkövetett szabálytalanságáért utólag jól megbüntetik a Kansas City és a magyar labdarúgó-válogatott támadóját.

Hogy miért? Miközben Németh hátulról próbálta szerelni Lucas Melanot, az  hasra esett. Németh az eléje pattanó labdával véletlenül – mi úgy láttuk próbálta visszatartani a mozdulatot, de már nem tudta – fejbe rúgta a földön fekvő portlandit. Sárgát kapott érte akkor. Okkal.

A liga bő másfél hónappal később most pénzbüntetésre – a mértékét nem hozták nyilvánosságra – és a következő idény első találkozóján letöltendő egy meccsre szóló eltiltásra büntette Némethet. Az indoklás szerint azért, mert cselekedetével, viselkedésével veszélyeztette ellenfelét.

Itt nézheti meg pontosan hogy is történt az eset.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik