Foci

Korábbi holland válogatott lett Tőzsér edzője

A harmadosztályból érkezik.

A játékosként 23-szoros holland válogatott Jimmy Floyd Hasselbaink lett a magyar válogatott Tőzsér Dánielt is foglalkoztató, angol másodosztályú Queens Park Rangers labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Elődjét, Chris Ramseyt egy hónappal ezelőtt menesztették, azóta ideiglenesen a skót Rangers korábbi trénere, Neil Warnock irányította az együttest. A 43 éves Hasselbaink eddig a Burton Albion edzője volt, amellyel tavasszal feljutott a harmadosztályba.

“Nem volt könnyű elhagynom a Burtont, de ha az ember lehetőséget kap, hogy olyan klubhoz kerüljön, mint a QPR, ahol ráadásul megfelelő csapat áll a rendelkezésére, azt nem szabad visszautasítania”

– nyilatkozta a klub pénteki bejelentése után az új edző.

A suriname-i születésű Hasselbaink játékosként a többi között az Atlético Madrid és a Chelsea együttesét erősítette, de megfordult a portugál élvonalban is.

A londoni együttes az elmúlt három évben kétszer is kiesett a Premier League-ből, a másodosztályban 19 mérkőzés után a 11. helyen áll.  Tőzsér Dániel – aki a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharcban kimaradt a keretből – a nyáron igazolt a klubhoz, eleinte rendszerint kezdő volt, de az elmúlt hetekben csak csereként számoltak vele.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik