Foci

Elképesztően amatőr hibát csinált Bogdán Ádám posztriválisa

Bár a Liverpool a 33. percben hátrányba került hazai pályán a Bordeaux ellen, az angol együttes még az első félidőben fordított, így kiharcolta a továbbjutást a labdarúgó Európa Liga B csoportjából. A Vörösök kapusa, Simon Mignolet a szezon során rengeteg kritikát kapott már és a csütörtöki találkozót követően is vele van tele az európai sajtó. Nem véletlen.

Bogdán Ádám posztriválisa ugyanis vastagon benne volt abban, hogy a Bordeaux előnybe került.

A 27 éves belga kapus a 31. percben kapta fel a labdát a tizenhatoson belül, majd elég tanácstalan volt, hogy mihez is kezdjen vele, így dédelgette még egy darabig. A vendégjátékosok hevesen gesztikulálni kezdtek a játékvezetőnek, ő azonban kivárt. Mignolet sem jött zavarba, így még tartotta a lasztit, összesen 21,4 másodpercig. Az izraeli spori, Alon Yefet ekkor fújt a sípjába és közvetett szabadrúgást ítélt a Bordeaux javára.

Ekkor jött Mignolet második nagy hibája: rosszul helyezkedett. Nem igazán tudta, hova is álljon pontosan és a lehető legrosszabb döntést hozta, mivel behúzódott  sorfal mögé. Nem is tudott reagálni Saivet lövésére, aki a léc alá lőtt.

A belga hálóőrt a társak végül kihúzták a slamasztikából és azt se vegyük el tőle, hogy a hajrában volt egy szép védése egy közeli szabadrúgásnál. Ugyanakkor nem ez volt már az első hibája a szezonban és általános vélekedés a szigetországban, hogy Jürgen Klopp változtatni fog a kapusposzton. Itt jöhetne képbe a Ligakupában eddig remeklő Bogdán Ádám, ám az angolok szerint igazolni fog a német szakember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik