Foci

Négyet kapott a Fradi, vereséget szenvedett egy másodosztályú csapattól

Két góllal is vezetett a bajnokság listavezetője, mégis kikapott.

Kényelmes, háromgólos előnyről várhatta a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját a Ferencváros labdarúgócsapata a másodosztályú Csákvár otthonában.

Már a nyolcadik percben előnybe került a Fradi, a vasárnap még a válogatottban pályára lépő Böde Dániel csúsztatott a bal alsóba (0-1), derült ki a fradi.hu tudósításából. Maradt támadásban a bajnokságot toronymagasan vezető együttes, a 38. percben mégis egalizált a hazai csapat. Egy jobb oldalról beérkező labdát Molnár Tibor fejelt a jobb sarokba (1-1).

Még a szünet előtt visszavette a vezetést Thomas Doll csapata, szintén egy norvégok ellen pályára lépő futballista talált be. Pintér Ádám egy labdaátvétellel becsapott két védőt, majd higgadtan tizenhét méterről a jobb sarokba lőtt (1-2).

A fordulást követően kilenc perccel Hajnal Tamás nem hibázott ziccerben (1-3), viszont a Csákvár nem adta fel. Egy perccel később Nyilasi Bálint szépített közelről (2-3), az 58. percben pedig már döntetlen állt az eredményjelzőn. Domján Attila lőtte ki tizennyolcról a bal felsőt (3-3).

A hajrában a meccset is megnyerte a másodosztályú gárda, Nyilasi nyolc perccel a vége előtt megszerezte a második gólját (4-3). A vereség ellenére továbbjutott a Fradi, összesítésben 7-5-el.

Eredmény – Magyar Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó

Csákvár – Ferencváros 4-3 (1-2) (Összesítésben: 5-7)
Gólszerző: Molnár (38.), Nyilasi (55., 82.) Domján (58.) illetve Böde (8.) Pintér (41.), Hajnal (54.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik