Foci

Dárdai: Az lesz, hogy nagyon szurkolok

Remekel a Dárdai Pál irányította Hertha a Bundesligában. A berlini klub a kiesés elkerülését tűzte ki céljául a szezon előtt, tizenkét forduló után viszont a negyedik, BL-indulást érő helyen állnak.

A rajt előtt úgy számoltunk, negyven pont kell az élvonalbeli tagság megőrzéséhez. Ennek a fele már zsebben, és még van öt meccsünk karácsonyig, ha úgy tetszik, néhány bónuszpontot begyűjthetünk addig. A válogatott futballisták elmentek kis időre, maradtunk nyolcan-tízen, a keretet addig feltöltjük tehetséges fiatalokkal, hogy tudjunk érdemi munkát végezni. A lényeg az, hogy jó hangulatban, nyugodtan dolgozhatunk

– nyilatkozott a Nemzeti Sportnak a magyar szakember, majd hozzátette, az első tizenkét körre 15 ponttal kalkulált.

Büszke is vagyok arra, hogy öttel több került a zsákba. Sietve teszem hozzá, minden egyes pontért becsülettel megdolgoztunk, egyetlenegyet sem köszönhettünk a szerencsének. Tisztes munkát végeztünk idáig.

A sportlap kérdésére Dárdai elárulta, a mieink elleni pótselejtezőre készülő két norvég játékosának, Rune Jarsteinnek és Per Ciljan Skjelbrednek azért nem kívánt sok szerencsét.

Hannoverbe ugyebár busszal utaztunk, a meccs előtti csapatértekezleten kijelentettem, ha nem nyerünk, a hazafelé utat állva lesznek kénytelen megtenni. Végül győztünk, így leülhettek.

A tréner végezetül hozzáfűzte, még az is lehet, hogy mindkét mérkőzést a helyszínen tekinti majd meg. És hogy mi lesz a meccsen?

Az lesz, hogy nagyon szurkolok.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik