Foci

Üres kézzel távozott a Real Sevillából

Pedig Sergio Ramos csodagóljával még előnyben voltak a madridiak.

A spanyol labdarúgó-bajnokság 11. fordulója rangadóval zárult, a Real Madrid látogatott a Sevilla otthonába. A Ramon Sánchez Pizjuán Stadionban magához ragadta a kezdeményezést a Real. A 11. percben egy szöglet utáni kipattanót lőtt kapura Nacho, azonban a kapufa a hazaiakkal volt.

A 22 .percben jött egy újabb szöglet, a korábbi Sevilla-játékos, Sergio Ramos pedig csodálatos mozdulattal juttatta a labdát a hálóba (0-1). A leérkezéskor azonban ismét rásérült a vállára, néhány perccel később le is kellett cserélni őt. Fél óra játék után már kilenc lövéssel állt a madridi csapat, utána viszont átvette a játék irányítását az Európa Liga legutóbbi kiírásának győztese.

Egy sarokrúgást követően mindenki mellett és felett elszállt a labda, a hosszún érkező Ciro Immobile pedig egalizált a 36. percben (1-1). A Real kapuját ismét Kiko Casilla védte, annak ellenére, hogy Keylor Navas már a hétközi BL-meccsen is pályára lépett.

A fordulást követően maradtak támadásban a hazaiak, amelynek meg is lett az eredménye. A 61. percben Evgen Konoplyanka mindenkit faképnél hagyott, Ever Banega pedig nem hibázott (2-1). A kapott gól után magához tért a királyi gárda.

A 73. percben Casemiro fejesét hatalmas bravúrral védte Sergio Rico, egy perccel később pedig már kettővel mentek a hazaiak. Mariano középre ívelt labdáját a csereként beállt Fernando Llorente bólintotta a rövid felsőbe (3-1). A padról beszálló James Rodriguez a ráadás harmadik percében egy szép átlövéssel még gólt szerzett, de ez csak szépségtapasznak volt elegendő (3-2).

A Real az első vereségét szenvedte el a bajnokságban, hátrányuk három pont a Barcával szemben. A következő fordulóban, két hét múlva egymás ellen meccsel a két nagyágyú.

Eredmény – La Liga, 11. forduló

Sevilla – Real Madrid 3-2 (1-1)
Gólszerző: Immobile (36.), Banega (61.), Llorente (74.) illetve S. Ramos (22.), J. Rodriguez (90+3.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik