Foci

A sas leszáll: folytatódhat a Fradi történelmi menetelése

A listavezető Ferencváros az utolsó előtti Vasast látja vendégül a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában, s a zöld-fehérek egy lépéssel közelebb kerülhetnek a leghosszabb veretlenségi sorozatra vonatkozó klubrekordhoz.

Thomas Doll együttese – amely 391 napja nem talált legyőzőre az NB I-ben – megszakítás nélkül 34. bajnokiján őrizheti meg veretlenségét. Ilyen hosszú sikersorozatra legutóbb 1968/69-ben volt példa a patinás fővárosi egyesület történetében, hosszabbra pedig csupán egyszer, az 1931/32-es idényben, amikor 36 összecsapást vívott meg vereség nélkül a gárda, s közben 22 győzelemmel, százszázalékos teljesítménnyel bajnoki címet nyert.

Érdekesség, hogy ezen a mérkőzésen debütál az élő Fradi-sas, amely hosszas készülődés után áll készen az első éles bevetésre.

//

Holnap a Fradi Sas is ott lesz a Groupama Arénában a 17:55-kor kezdődő FTC-Vasas meccsen!

Szerző: Ferencvárosi Torna Club2015. október 30.

A szezon egyik meglepetéscsapata, a Paks ezúttal a Puskás Akadémia együttesét látja vendégül. Csertői Aurél együttese egyértelmű esélyesként készülhet a találkozóra, hiszen hazai környezetben még veretlen, ráadásul riválisa a felcsúti Pancho Arénán kívül még nem tudott nyerni a mostani idényben.

A címvédőként jelenleg csak hetedik Videoton a nyolcadik Diósgyőrt fogadja, míg a Debrecen a Honvédot látja vendégül.

Az OTP Bank Liga 14. fordulójának programja

Paksi FC-Puskás Akadémia 15.30, v.: Karakó
DVSC-TEVA – Budapest Honvéd 15.55, v.: Németh Á.
Ferencváros-Vasas FC 17.55, v.: Farkas Á.
Videoton FC-Diósgyőri VTK 18.00, v.: Vad II.
MTK Budapest – Szombathelyi-Swietelsky Haladás 18.00, v.: Iványi
Békéscsaba 1912 Előre-Újpest FC 18.00, v.: Bognár

Ajánlott videó

Olvasói sztorik