Foci

Nagy meccsekkel készülnek az angolok az Eb-re

Wayne Rooney (wayne rooney, )
Wayne Rooney (wayne rooney, )
A selejtezők során mind a tíz mérkőzését megnyerte az angol válogatott. A felkészülési mérkőzéseken csak nehezebb ellenfelek jönnek.

Jövő márciusban a hollandokkal játszik felkészülési mérkőzést az angol labdarúgó-válogatott a londoni Wembley Stadionban.

Ez a találkozó lesz az egyik utolsó állomása a franciaországi Európa-bajnokságra készülő angol csapatnak, amely hibátlan mérleggel, tíz győzelemmel jutott ki a kontinensviadalra, ugyanakkor a legutóbbi világbajnokságon bronzérmes hollandok óriási meglepetésre nem lesznek ott a tornán, mivel csoportjukban csak a negyedikek lettek.

Az angolok közül 20 év után győzhetik le a hollandokat, legutóbb ez az 1996-os angliai Eb-n éppen a Wembley Stadionban sikerült nekik, akkor az egyaránt duplázó Alan Shearer és Teddy Sheringham vezette britek 4-1-re diadalmaskodtak.

Az angolok kőkemény ellenfelekkel készülnek fel a jövő évi Európa-bajnokságra: november 13-án Alicante városában a címvédő spanyolokkal játszanak, négy nappal később pedig a franciákat fogadják a Wembley Stadionban. Március 26-án a világbajnok németekhez Berlinbe utaznak, majd ezt követően jön a hollandok elleni összecsapás.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik