Foci

Storck mindent felforgat, nincs már sajtófőnöke a válogatottnak

A Nemzeti Sport értesülései szerint megváltozik a labdarúgó-válogatott eddigi kommunikációs rendje.

Mint arról kedden beszámoltunk, Bernd Storck szövetségi kapitány lecserélte a nemzeti együttes fél stábját, és többek közt Andreas Möller világ- és Európa-bajnok labdarúgót hívta segítségül.

De úgy hírlik, ezzel még közel sincs vége a változásoknak. Sztancsik Tamás, a válogatott sajtófőnöke – aki 2012 óta együtt dolgozott Egervári Sándorral, Pintér Attilával és Dárdai Pállal is – a jövőben már nem lesz egyszemélyi felelős a válogatott sajtómegjelenéseiért és sajtótájékoztatóiért.

Ez a szerepkör ugyanis megszűnik, a sajtókommunikáció a kommunikációs osztályhoz tartozik majd.Az nso.hu beszámolója szerint arról nem tudni, áll-e személyi ellentét a változás mögött és ez ügyben minden bizonnyal az MLSZ szerdára ígért tajékoztatójából sem leszünk okosabbak. Sztancsik mindemellett egyelőre marad a válogatott alkalmazásában.

Dárdai mögött Sztancsik Tamás (Fotó: MTI)
Dárdai mögött Sztancsik Tamás (Fotó: MTI)

Kérdés, jót tesz-e magának és a válogatottnak Bernd Storck. Erre hamarosan, a Norvégia elleni pótselejtezős párharc során fény derül. De ha a sorozatos – mondhatni önkényes – cseréi mellett sem sikerül megvalósítani a magyar álmot, a szurkolók biztosan kikezdik. Mert az utánpótlásnál és a felnőtt válogatottnál meghozott döntései már most is szúrja egyesek szemét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik