Foci

Meglepő átigazolásra készül a Barcelona

Luis Enrique (Array)
Luis Enrique (Array)
Láttunk már néhány furcsa transzfert a futballtörténelemben, ez is közéjük tartozna.

Mivel már október közepe van, szépen lassan elkezdenek terjedni a pletykák a téli játékosmozgásokról. A Daily Mail hozott le egy érdekes cikket, mely arról szól, hogy a korántsem sikeres török kaland után Robin Van Persie csapatot vált.

A nyáron az isztambuli Fenerbahce gárdájához szerződő holland, a több játéklehetőségben reménykedve igazolt a Manchester United együttesétől a török gigászhoz, de pár mérkőzés után látszódott a csatáron, hogy nem élvezi a játékot, semmi sem motiválja. Kimondottan unottan játszott, így Vitor Pereira vezetőedző száműzte a klasszist a cserepadra.

Az Arsenal korábbi kiválóságának a Barcelona dobhat mentőövet. A katalánok azért szereznék meg, mert ha a hármas csatár-trióból (Messi, Neymar, Suárez) bárki megsérül, esetleg eltiltják,  a rutinos csatár bármikor beugorhat. Ráadásul a Bajnokok Ligájában is bizonyíthat, ugyanis a Fener csak az EL-ben érdekelt az ősz folyamán.

Az MSN-nek nincs félnivalója, hisz Van Persie-re minden bizonnyal csak csereként számítana Luis Enrique vezetőedző, de nagyon úgy tűnik, hogy a katalán fővárosban szívesebben ülne a padon. Amilyen rossz formában van meglepő lenne a transzfer, sőt Arda Turan januártól már játszhat, így még egy rivális előtte lenne a támadósorban.

Bokor Gábor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik