Foci

Messi csapattársát igazolná le a Vasas

A klub honlapján az olvasható, hogy tesztelnek egy 28 éves spanyol labdarúgót, aki az argentin zsenivel együtt futballozott a Barcelonában.

A klub honlapján az olvasható, hogy tesztelnek egy 28 éves spanyol labdarúgót, aki Messi csapattársa volt a Barcelonában. Meg Pintér Ádámé a Zaragozában.

Edu Oriol posztja támadó középpályás és jelenleg szabadon igazolható. Most néhány napig figyeljük őt, de már két edzés után elmondhatom, hogy egy higgadt, nyugodt játékos. Majd meglátjuk, hogyan alakulnak sorsáról az egyeztetések, de úgy gondolom, hogy irányító középpályásként erősítést jelentene a csapatunknak” – jellemezte Szanyó Károly edző a játékost, aki megfordult az AEL Limassolban, valamint az angol Blackpoolban is és legutóbb fél évig a bukaresti Rapid játékosa volt.

A 176 cm magas középpályás – aki spanyol első osztályban 39 mérkőzésen lépett pályára (2 gólt szerzett), míg a spanyol másodosztályban 32 alkalommal szerepelt a Barcelona B játékosaként (6 gólt lőtt) – szerződése lejárt, így szabadon igazolható.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik