Foci

Chelsea: ő jöhet, ha Mourinho megy

Roman Abramovics, a londoni klub tulajdonosa már azon töpreng, kit hívhatna az esetlegesen távozó José Mourinho helyére - számolt be az Independent.

A portguál tréner hatalmas nyomás alatt van, hisz csapata nagyon gyengén kezdte a szezont. A Premier League címvédője mindössze a 16. helyet foglalja el a tabellán nyolc meccs után úgy, hogy eddig csak kettőt nyert meg.

A Chelsea vezetősége múlt héten közleményben jelezte, továbbra is él a bizalmuk José Mourinho irányába, de ha nem jönnek az eredmények, előbb-utóbb biztosan váltásra kerül majd a sor.

Ha az 52 éves menedzsert menesztik a Kékek kispadjáról, akkor helyére nagy valószínűséggel Diego Simeone, az Atlético Madrid vezetőedzője érkezhet.

Fotó: Europress fotóügynökség
Fotó: Europress fotóügynökség

Az argentin BL-döntőig vezette a Matracosokat és bajnoki címet nyerte velük 2014-ben és az egyik legjobb trénerré nőtte ki magát. Márciusban új kontraktust írt alá a madridiakkal, amiben azt is rögzítették, hogy kivásárlási ára 15 millió font.

A Chelsea szombaton az Aston Villát látja vendégül a Stamford Bridge-n. Ha újra vereséggel hagyják el a pályát a Special One tanítványai, alighanem elküldik a mestert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik