Foci

Madocsán a kocsma is újranyitott Böde miatt

A válogatott támadóját hősként ünnepelték szülőföldjén a Feröer-szigetek ellen megnyert Eb-selejtező után.

Nem ment a játék a nemzeti csapatnak az első félidőben a feröeriek ellen, aztán a szünetben jött Böde Dániel és mindent megváltoztatott.

Hozzátartozói családi körben nézték meg az összecsapást Madocsán, és a kezdő tizenegy láttán természetesen kicsit csalódottak voltak. Mivel Dani nem játszott, így volt olyan kocsma a faluban, ami a szünetben bezárt – számolt be a fradi.hu.

Volt olyan kocsma, amelyik az első félidő végére bezárt. Senkinek nem tetszett a játék, ráadásul Dani sem volt a pályán, egyszerűen elfogytak a vendégek – mesélte Böde István, a Fradi támadójának édesapja.

Galéria
Fotó: MTI

A gólvágó a második félidőben már ott volt a pályán és meg is fordította a válogatottnak az összecsapást. Nem meglepő, hogy Madocsán örömmámorban úsztak az emberek.

A mérkőzés végére olyan hangulat lett, hogy a kocsmáros ismét megnyitotta a kaput. Hadd ünnepeljék az emberek Böde Dani és Magyarország sikerét – tette hozzá István.

Természetesen sok madocsai a helyszínen tekintette meg a fontos Eb-selejtezőt. Hogy ők hogyan élték át a drámát, arról ide kattintva olvashat bővebben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik