Foci

Hatalmasat hibázott a játékvezető a románok javára Bukarestben

Románia hálát adhat az égieknek, hogy egyáltalán pontot mentett Finnország ellen csütörtök este az Eb-selejtező 9. fordulójában.

Mint arról korábban a 24.hu is beszámolt, a román nemzeti együttes a ráadásban egyenlített a finnek ellen Bukarestben a magyar-feröerivel egy időben zajló összecsapáson.

Bár a házigazda együttes jóval többet veszélyeztetett és kétszer kapufáig is eljutott, Pohjanpalo találatával a második félidő derekán Finnország szerzett vezetést.

Még mindig volt hátra a meccsből szűk húsz perc, amikor Grigore utolsó emberként (!) szabálytalankodott Pukkival szemben a büntetőterületen belül, de a játékvezető valamilyen oknál fogva továbbot intett.

Sokáig úgy tűnt, hogy így is begyűjti mindhárom pontot az északi együttes, a hosszabbításban viszont jött Hoban, aki közelről kotorta be Románia egyenlítő gólját.

Számunkra ez azért is különösen fájó, mert ha a finnek tényleg győztek volna tegnap este, akkor nekünk csak le kellett volna győzni a görögöket a biztos Eb-részvételhez. Így meg számolgathatunk…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik