Foci

Hurrá, Szalai Ádám újra játszani fog

Feltéve, ha igaz az a görög lapinformáció, hogy a válogatottból is kimaradó csatárt valóban kölcsönadja klubja. a Hoffenheim.

Szalai Ádámot régóta a kispad és a lelátó között ingázik csapatában, a Bundesliga 15. helyén álló Hoffenheimben. Ebben az idényben még egyszer sem lépett pályára és tavasszal sem sokszor koptatta stoplisát.

Annak ellenére, hogy hónapok óta nincs tétmeccs a csatár lábában Dárdai Pál és Bernd Storck is rendszeresen meghívta őt a válogatottba, mi több, a kezdőben is helyet kapott eddig.

A soros két Eb-selejtezőre, a csütörtöki Feröer ellenire és a vasárnapi görögök ellenire már nem hívta be a német szakember Szalait.

Mindenhol megfagyott körülötte a levegő. Most apró reménysugár a csatát számára, hogy éppen Görögországban tudják úgy, hogy a Panathinaikosz, amely télen várhatóan eladja görög válogatott támadóját, Nikosz Kareliszt, csatárposzton éppen Szalai Ádámmal pótolná játékosát. A helyi média úgy tudja a görög klub már puhatolózó tárgyalásokat kezdett a támadóval és klubjával – egyelőre kölcsönadásról beszélgetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik