Foci

De Gea hosszabbított a Uniteddel, végleg lemondhat róla a Real

A spanyol kapus 2019-ig szóló szerződést írt alá a manchesteri csapattal, amit opcionálisan megtoldhatnak egy évvel a felek.

Szinte mindenki készpénznek vette, hogy David De Gea a Királyi Gárdánál folytatja pályafutását, ám egy buta adminisztrációs hiba miatt kifutottak az időből a felek és nem sikerült megvalósítani a transzfert.

Az egyik legtehetségesebb hálóőrnek már csak egy év volt hátra szerződéséből jelenlegi klubjánál, és úgy tűnt, hogy nem is érzi igazán jól magát a manchesterieknél. Ezzel szemben pénteken kora délután hivatalos honlapján jelentette be a Manchester United, hogy De Gea 2019-ig hosszabbított.

Boldog vagyok, hisz új fejezethez érkezett karrierem. Mindig imádtam játszani a nagyszerű közönségünk előtt. A Manchester United egy különleges klub, az Old Trafford pedig a megfelelő hely a pályafutásom folytatásához. Nehéz nyár áll mögöttem, amin minél előbb próbálom túltenni magam és teljesítményemmel szolgálni a társaimat és a csapatot, hogy eredményesek lehessünk – nyilatkozott a kapuvédő.

A 24 éves játékos 2011-ben igazolt a Vörös Ördögökhöz, azóta 175-ször lépett pályára a csapat színeiben.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik