Foci

Törőcsik András örökké ápolásra szorul

Az Újpest legendás támadója másfél év alatt két agyműtéten esett át. Meglehet, élete végéig segítségre lesz szüksége.

A BLIKK arról ír, hogy a tavaly márciusban kómába esett Törőcsik András az azóta elvégzett orvosi beavatkozások ellenére is olyan állapotban van, hogy jelenleg is Budakeszin, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben ápolják. 

 

Törőcsik András szerencsére nem maradt magára, barátai látogatják, segítik
Fotó: MTI 

“Átszállították Újpestről Törőcsik Andrást Budakeszire, ahol rehabilitációs gyógykezelését végzik. Úgy tudom, infúziókúrát kap, hogy erősödjön. A barátai is rendszeresen látogatják. Bízom benne, felépül az egykori kiváló Dózsa-futballista” – számolt be az információról a Blikknek olvasójuk, Tóth István.

Az egykori közönségkedvenc áprilisban megjelent az UTE Utánpótlás Kupa díjátadóján, és állapota bár folyamatosan javul, ettől még állandó segítségre szorul.

“Törő egészen jó színben van, sokkal jobb állapotban, mint az utóbbi időkben bármikor” – mesélt a BLIKK-nek Martos Győző az egykori ellenfél. “Kisimult az arca, jó a közérzete. Úgy vettem észre, le is nyugodott kicsit. Naponta elviszik masszíroztatni és megmozgatják, karbantartják az izmait.  Úgy tűnik, végre tényleg elindult a gyógyulás útján. Persze az aggasztó, hogy továbbra is képtelen ellátni magát. A vécére sem tud egyedül kimenni. Jelenleg nem látok esélyt arra, hogy teljesen felépül, képes lesz az önálló életre, s valaha kijöhet még a kórházból” – tette hozzá Martos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik