Foci

Magyar csatornán láthatjuk Dzsudzsák meccseit

Dzsudzsák Balázs (Array)
Dzsudzsák Balázs (Array)

Arról nincs információ, hogy csak a Bursaspor, vagy a többi nagycsapat találkozói is képernyőre kerülnek.

Hétfőn mutatták be új csapatánál a Bursaspornál Dzsudzsák Balázst. A válogatott szélső így a jövőben a török bajnokságban bizonyíthat. A jelenlegi legjobb magyar labdarúgót játék közben az utóbbi időben nem nagyon láthattuk a magyar csatornák egyikén sem. A rangado.hu információi szerint ez azonban megváltozhat.

A portál úgy informálódott, hogy a Sport TV képernyőjén láthatjuk a jövőben a török labdarúgó-bajnokság küzdelmeit. Arról még nincs hivatalos tájékoztatás, hogy csak a Bursaspor, vagy a többi nagycsapat, a Fenerbahce, a Galatasaray, és a Besiktas találkozóit is mutatja-e a spotcsatorna.

Fotó: bursaspor.org.tr

Amikor a válogatott szélső a PSV játékosa volt, a Sport TV szinte minden meccsét élőben közvetítette. Oroszországi légióskodása alatt előbb a Prizma TV csak az Anzhi találkozóit tűzte műsorra, míg a Sportklubon már több orosz bajnokit láthattunk, főleg akkor, amikor Dzsudzsák már a Dinamo Moszkva sikeréért küzdött. A fővárosi csapat általában az Európa Ligában jutott szóhoz, ekkor a Story4 és a Digisport képernyőjén izgulhattunk a futballistáért.

Dzsudzsák a hétvégén mutatkozhat be új csapatában, amely vasárnap 18.30 órás kezdettel a Gaziantepspor gárdáját fogadja. A pontvadászat másik magyar játékosa, Futács Márkó a Mersin együttesében szombat este lép pályára az Akhisar vendégeként.

A csatorna honlapján található műsorújságban egyelőre nem találunk egyetlen török bajnokit sem. Vasárnap 18.30 órakor a Sport 1-en Athletic Bilbao – FC Barcelona, a Sport 2-n Feyenoord – Vitesse meccs lesz látható élőben, igaz utóbbi nagyjából akkor fog befejeződni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik