Foci

Példát statuálhatnak az anyázó Barca-védővel

Gerard Piqué (Array)
Gerard Piqué (Array)

Lapértesülések szerint Gerard Piqué minimum négy, maximum tizenkét mérkőzésre szóló eltiltást kaphat, amiért sértegette az egyik asszisztenst.

Mint írtunk róla, a Barcelona labdarúgócsapata nem tudott csodát tenni a Bilbaóban elszenvedett 4-0-s vereséget követően, hazai környezetben csak 1-1-es döntetlent ért el a katalán sztárcsapat baszk riválisa ellen, így az Athleticé lett a spanyol Szuperkupa.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A házigazdák az 56. percben emberhátrányba kerültek, Gerard Piqué kapott azonnali piros lapot sportszerűtlenségért. Lehetett sejteni, hogy nyomdafestéket nem tűrő dolgokat vágott az egyik asszisztens fejéhez, a Mirror kiderítette, hogy a partjelző anyját szidta („rász*rok a k*rva anyádra”).

Piqué – aki az európai Szuperkupa-döntőben is beszólt a játékvezetőknek – a hírek szerint minimum négy, maximum tizenkét mérkőzésre szóló eltiltást kaphat. A spanyol szövetség már korábban is keményen fel akart lépni, a bírókat és asszisztenseket sértegető játékosok ellen, így elképzelhető, hogy a Barca védőjére a lehető legszigorúbb büntetést szabják ki elrettentés gyanánt.

Videó – Piqué kiállítása:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik