Foci

“Nehéz eldönteni, Dzsudzsák vagy a menedzsere pénzéhesebb”

dzsudzsák balázs (Array)
dzsudzsák balázs (Array)

Kommentcunamit indított el Dzsudzsák Balázs csapatváltása oldalunkon.

Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar válogatott vasárnap Bursába repült, hogy hétfőn aláírhassa hároméves szerződését a Bursaspor együttesével.

A már hosszú hónapok óta húzódó Dzsudzsák-ügynek ezzel vége, a magyar focirajongókból és a labdarúgót kedvelőkből ugyanakkor vegyes érzelmeket váltott ki a transzfer.

Német sajtóértesülések szerint ugyanis a ballábas szélső évi nettő kétmillió euróval gazdagodik majd új klubjánál, míg másik fő kérője, a Hertha ugyanezt az összeget csak bruttóban tudta volna megadni a játékosnak.


“A jövője már akkor eldőlt,amikor az Anzsihoz aláírt. Nem akart elismert játékos lenni, csak sokat keresni. Az ő dolga”
– írta egyik kedves olvasónk szombati cikkünk alá.

Volt, aki humorosan szúrt oda egyet Dzsudzsáknak: “A foci mellékes, fő a lóvé. Kevés ő már a Herthához és Zimány Linda is csórónak nézné, ha kevesebbet keresne…”

“Nehéz eldönteni, hogy ő vagy a menedzsere a pénzéhesebb. Balázs tudhatná, hogy szülőföldjén a kitartás jellemző az emberekre, ami belőle hiányzik” – szögezte le egy harmadik kommentelő.

És természetesen akadt olyan is, aki megvédte Dzsudzsákot: “Dzsudzsák nem egy technikás játékos, de a rugótechnikája kíváló, de nem több!! Így a jővőt nézve jól döntött !”

Vasárnap szavazásra is bíztattuk olvasóinkat. Arra voltunk kíváncsiak, Önök szerint jól döntött-e a legértékesebb magyar labdarúgó, hogy a Bursasport választotta.

3500-nál is többen voksoltak, és mindössze tíz százalékuk cselekedett volna Balázshoz hasonlóan. A szavazók több mint a fele a Herthát választotta volna – már ha valóban volt erre lehetőség -, közel 37 százalék szerint pedig nem lehet megítélni, mert nem látunk a falak mögé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik