Foci

Dzsudzsák: Lehet itt okoskodni, hogy megint a pénzt választom

dzsudzsák balázs (Array)
dzsudzsák balázs (Array)

A szélső nyilatkozatában elmondta, hogy továbbra is a Hertha ajánlatára vár.

Dzsudzsák Balázs mozgalmas néhány napon van túl. A Dinamo Moszkva kötelékébe tartozó szélső szerdán Isztambulba, majd onnan Bursába utazott, hogy ismerkedjen az ottani körülményekkel. A válogatott labdarúgó gondolkodási időt kért a csapat vezetőitől, amelyet meg is kapott.

A futballista a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában beszélt az utóbbi pár nap történéseiről.

Dzsudzsák elmondta, a repülőtérrel majdnem visszafordult, mert úgy tudta, hogy a legnagyobb titokban érkezett meg a török városba. Ehhez képest újságírók és fotósok hada várta. Amikor a Bursaspor sportigazgatója felvetette neki, hogy helikopterrel gyorsan eljutnak a városba, már szívesen kelt útra.

Fotó: Europress Fotóügynökség

A szélső hozzátette: „Volt egy rendkívül korrekt megbeszélésem a vezetőkkel, de nem egyeztünk meg semmiben. Türelmet kértem – és kaptam. Az az én szerencsém, hogy nem most kell döntenem. Arról nem szólva, hogy a törökök sem sürgetnek. Mindazonáltal szeretnék minél gyorsabban pontot tenni a történet végére, mert egyre nehezebben birkózom meg a bizonytalansággal. Amit Bursában tapasztaltam, meggyőző volt, de a Hertha még mindig elsőbbséget élvez.”

A labdarúgót már nem érdekli, hogy mások mit gondolnak az esetleges átigazolásáról. Nem foglalkozik azzal, hogy sokak szerint visszalépés lenne a török bajnokság, vagy, hogy megint a pénzt választja.

A válogatott csapatkapitánya hangsúlyozta, Berlinben szeretné folytatni pályafutását, ám az kevés, ha ezt csak ő és Dárdai Pál akarja. Majd hozzátette: „Ezért is várom azt, hogy Berlinből végre megüzenjék, fehér vagy fekete. Ha kellek, az persze szuper. Ha nem, akkor meglátjuk, él-e még a török vonal.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik