Dzsudzsák Balázs (Array)
Foci

Napi Dzsudzsák – 1123. rész

Újabb pletyka látott napvilágot a Dinamo Moszkva és a magyar válogatott szélsőjének jövőjével kapcsolatban.

Lassan nincs klub Európában, ahol ne került volna szóba Dzsudzsák Balázs neve, mint lehetséges érkező. Mindenki azt bizonygatja, hogy már meg is állapodtak. Most a Fenerbahce és a Besiktas után éppen a Bursasporral boronálja össze a olay.com.tr. De más török lapokban is megjelent a hír, miszerint az előző bajnoki idényben hatodik helyen végző Bursaspornál szerdán jelenése lenne Dzsudzsák Balázsnak, hogy a szerződtetésének részleteiről tárgyaljanak.

Állítólag tényleg csak részletekről van szó, mert Dzsudzsák már kezet is adott a megállapodásra. Mi azért hajlamosak kamut kiáltani! Kedden nem véletlenül nyilatkozta azt, kivár addig, amíg forrást nem talál a Hertha, mert ő Dárdai Pál csapatában és a Bundesligában képzeli el a jövőt.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.