Foci

“Hatan vagytok és senki nem látja, b… meg!”

Gerard Piqué (Array)
Gerard Piqué (Array)

Érte némi kritika a skót Collum játékvezető és segítőinek kedd esti tevékenységét az európai Szuperkupa-döntőben. Gerard Piquét például Ciro Immobile könyökölte úgy le, hogy még az orra vére is eleredt. Kiakadt.

Ciro Immobilének már volt egy sárgája, akkor, amikor az európai Szuperkupa döntő (Barcelona-Sevilla 5-4) hosszabbításának első etapjában lekönyökölte Gerard Piquét. A Barcelona védője levonult, hogy ápoltassa magát, de közben sommás véleményt mondott a játékvezetőnek: “Hatan vagytok és senki nem látja, b… meg!”. 

Még szerencse, hogy nem Magyarországon tette mindezt. Andó-Szabó spori, például a hétvégén kidülledt szemekkel és pirossal jutalmazta a fehérvári Vinicius hasonlóan cizellált monológját. Itthon sosem nézik a sporik, ki a válogatott, ki nem, ki az öreg, ki a fiatal, nem szoktak mérlegelni. Így nyilván Piquét is zuhanyozni küldte volna Andó-Szabó a játékvezető munkájának trágár szóval történő minősítéséért. A brutál belemenéseket, a lerántásokat nagyvonalúan kezelik, ellenben a dumát nem tűrik. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik