Foci

Újabb válogatott játékost igazolhat a Fradi

Pinter-Adam(960x640).jpg (Array)
Pinter-Adam(960x640).jpg (Array)

A spanyol Mateos és a brazil Somalia távozásával a zöld-fehérek a védelmet szeretnék mindenképpen megerősíteni. Úgy látszik találtak megoldást.

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Pintér Ádámot, az MTK, a spanyol Zaragoza, az orosz Tom Tomszk és a görög Levaidakósz korábbi labdarúgóját már csak az orvosi vizsgálat választja el az aláírástól.

, márjabb válogatott játékossal erősödhet a Ferencváros: értesüléseink szerintPintér Ádám közel került ahhoz, hogy a zöld-fehéreknél folytassa. Az FTC védőt igazolna, Pintér pedig ezen a poszton is bevethető, és nyitott lenne arra, hogy visszatérjen az NB I-be.

Pintér az utóbbi időben sokat volt sérült, 2014 nyara óta csak 14 görög bajnoki áll a neve mellett, ennek ellenére magyar szinten kimondottan jó védekező játékosnak számít, aki belső védőként és egyel előrébb, védekező középpályásként is bevethető.

Ha Pintér megfelel a tüzetes állapotfelmérésen, úgy a zöld-fehérek egy tizennyolcszoros válogatott játékossal erősítenek. A szakportál úgy tudja, valószínűtlen, hogy a sportnapilap által Fradival kedden hírbe hozott és drága pénzen megvehető sokszoros cseh válogatott Michal Kadlec (Fenerbahce), vagy az eddig itthon még nem bizonyított, ellenben Hollandiában a Heerenveenben profiskodó Ottigba Kenneth fradi címeres mezt húzzon magára.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik