Foci

Dárdai: jössz? Dzsudzsák: jövök!

dzsudzsák balázs (Array)
dzsudzsák balázs (Array)

Válogatottunk "zsenijét" partvonalon kívülre helyezte klubja, a Dinamo Moszkva vezetése. A játékos állítja, mindenben megegyezett a Hertha Berlin magyar vezetőedzőjével.

Pillanatnyi helyzetéről nyilatkozott Dzsudzsák Balázs a keddi Nemzeti Sportban. “A klub vezetői azt várják, hogy eligazoljak, én pedig azt várom, hogy befusson az ajánlat, amire rábólinthatok. Fogalmazhatok konkrétabban is: arra várok, hogy végre elmehessek a Herthába” – fogalmazott Dzsudzsák.

 

Dzsudzsák Balázsnak leginkább az fáj, hogy jegelése miatt a szeptember 4-én esedékes magyar-románon nem lesz elég meccs a lábában, így az is lehet, emiatt nem tudja a közönségnek megvillantani tudását és pazar felsőtestét
Fotó: MTI

Dzsudzsák a lapban tagadta azt, miszerint azért nem jött eddig össze az üzlet, mert túlzóak lennének a fizetési igényei. Állítja, szóban már meg is egyezett a Herthával és Dárdai Pállal. “Dárdai Pállal némileg leegyszerűsítve így hangzott az egyik beszélgetésünk. Jössz? Jövök. Tudnod kell, nincs sok pénz. Nem baj, akkor is jövök. Oké, köszönöm. Én is” – fogalmazott, ami azért valljuk meg, elég konkrétnak hangzik.

A Hertha Berlin, mint a német csapatok általában, elég prudens gazdálkodást folytat. Értsd, nem szórja a pénzt nyakra-főre. Arrafelé például a játékosokra a jegybevételből és a futballisták eladásából befolyó összeget költik. Egyes információk szerint ezért nem jött össze eddig az üzlet se, mart az augusztus 31-ig tartó átigazolási időszak végéig a Herthának az említett okok miatt még el kell adnia valakit ahhoz, hogy az igazolásra költhető és a bérkeretben szabad forrás legyen. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik