Foci

Bajnokveréssel maradt hibátlan a Fradi

Videoton - Ferencváros (Array)
Videoton - Ferencváros (Array)

Fehérváron ért véget az NB I szombati játéknapja.

Az OTP Bank Liga negyedik fordulójának rangadója egyértelműen a Videoton – Ferencváros összecsapás volt. A száz százalékos zöld-fehérek magabiztosan látogathattak a címvédőhöz, amely azonban három meccsen szerzett három pontot.

A találkozó pikantériájához tartozik, hogy a Fradi ultrái egy szektorban szurkoltak a hazai fanatikusokkal.

A Ferencváros lépett fel támadóbban, aminek meg is lett az eredménye. A 11. percben Lamah nagyszerű indítása után Böde még a kifutó Danilovicba lőtt, akiről azonban Heffler Tiborra pattant a labda. A védő mellkasáról pedig a bal alsóba gurult a játékszer. Öngól! 0-1.

Fotó: MTI

A 35. percben Vínicus buktatta Bödét, amiért sárgát kapott. Azonban tovább reklamált, amelyet megelégelt Andó-Szabó játékvezető, és kiállította a hazaiak csapatkapitányát.

A második játékrészt a Vidi kezdte jobban. Az 50. percben Szolnoki beadása után Dibusz Ivanovski elé ütötte a labdát, aki akrobatikus mozdulattal a bal alsóba lőtt. 1-1.

Hét percig örülhetett Bernard Casoni, ugyanis Danilovic kapusról a lehető legrosszabb helyre jött ki a labda, Böde pedig nem hibázott. 1-2.

A folytatásban – nem meglepő módon – az emberelőnyben futballozó fővárosiak maradtak támadásban. Hajnal remek centerezését Böde csukafejessel jutatta a hálóba a 81. percben. 1-3.

A Fradi marad hibátlan, a címvédő negyedik meccsén a harmadik vereségét szenvedte el.

Eredmény – OTP Bank Liga, 4. forduló

Videoton FC – Ferencvárosi TC 1-3 (0-1)
Gólszerző: Ivanovski (50.) illetve Heffler (11. – öngól), Böde (57., 81.)
Kiállítva: Vínicius (35.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik