Foci

Bernd Storck személye a válogatott ügye szempontjából szinte jelentéktelen

Bernd Storck (Array)
Bernd Storck (Array)

Négy játékossal találkozott a labdarúgó válogatott megbízott szövetségi kapitánya. Ilyen formán oldja a gátlásokat, az esetleges feszültséget a futballistákban. 

“Tegnap három ferencvárosi játékossal, illetve Juhász Rolanddal találkoztam, és egy kifejezetten jó hangulatú beszélgetésen vagyunk túl. Az együtt töltött egy órában nemcsak a ránk váró feladatokról, a szakmai elvárásaimról beszélgettünk, hanem tekintettel arra, hogy rutinos labdarúgókról van szó, az utánpótlás és általánosságban a magyar foci jövője is téma volt. Azt tudjuk, hogy Gerára a román meccsen biztosan nem számíthatunk, és sajnos Juhász Roland játéka is erősen kétséges, amit tovább nehezíti a dolgunkat, ezzel együtt nagyon bízom benne, hogy Roland meggyógyul a mérkőzésre, Gera játékára pedig az északírek ellen már számíthatok” – mondta a Gerával, Dibusszal, Leandróval és Juhásszal folytatott beszélgetést követően Bernd Storck az mlsz.hu-nak.

“A beszélgetés alapján annyit leszűrhetünk, hogy a futballról alkotott filozófiája nagy vonalaiban hasonlít Dárdai Pali elképzeléseire, így bízom benne, hogy vele is hasonlóan sikeresek tudunk lenni, mint az előző időszakban. Azt is mondta, hogy az ő személye a válogatott ügye szempontjából szinte jelentéktelen, egyetlen célja van, hogy a csapatot kivezesse Franciaországba, és ezzel nemcsak a magyar futballtársadalomnak, de az egész országnak nagy örömet szerezzen” – összegezte a találkozás lényegét Juhász Roland, majd kitér a sérülésére is.

“Részt veszek egy újabb MR-vizsgálaton, mert egyelőre nem tudjuk pontosan a sérülés súlyosságát, de talán mondanom sem kell, minden erőmmel azon vagyok, hogy pályára tudjak lépni a románok ellen” – fogalmazott a belső védő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik