Foci

Mészöly Géza kritizálja az M4 sportot

mészöly géza (Array)
mészöly géza (Array)

A Szombathelyi Haladás hivatalos honlapjának nyilatkozva a csapat vezetőedzője, Mészöly Géza, kitért a gólösszefoglalóra is.

A vaol.hu-n olvasható interjúban Mészöly Géza a Videoton elleni 1-0-ás bravúr hátterét elemezte. Az edző dicsérte a játékosok bátorságát, a csapat szervezettségét. Külön kitért Király Gábor fantasztikus teljesítményére is, aki amellett, hogy az öltözőben is sokat tesz a csapat előrelépéséért, “nemcsak kézzel, lábbal is nagyon erős”.

Mészöly kritikaként fogalmazta meg csapata, hogy csapata az emberelőnyös támadásokból több olyan helyzetet is kialakított, amelyekből gól születhetett volna, de ezeket elpuskázták. Mondandója lényegét tekintve azonban ezeket csak a Rohonci úti stadionba jegyet váltó nézők látták, mert az M4 gólösszefoglalójából ez nem derült ki.

„Nem tetszett, amit a televízió leadott meccsösszefoglaló gyanánt.Gyakorlatilag a mi helyzeteiket nem mutatták– nem értem, hogy maradhatott ki például Leandro Martínez százszázalékos ziccere. Kifejezetten izgalmas meccs volt, jó propagandája a futballnak, és miután kevés semleges szurkoló volt a stadionban, ők is biztosan kíváncsiak lettek volna egy hosszabb összefoglalóra” – adott hangot elégedetlenségének az edző.

(Megjegyzés: Az itt kátható MLSZ-gólösszafoglaló nem ugyanaz, mint ami az M4-en lement.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik