Foci

Vezérét vesztheti a Fradi

böde dániel, ferencváros (Array)
böde dániel, ferencváros (Array)

Izraeli lapinformáció szerinta Bőde Dánielt orvosi vizsgálatra hívta a Maccabi Haifa. Eligazolhat.

Böde Dániel szerződése 2016 nyarán jár le a Ferencvárosnál, így ha az izraeliek komolyan gondolják ki kell vásárolják a szerződéséből. A transfermarkt.com oldal 600 ezer euróra becsüli a támadó értékét. Az izraeli sport1.maariv.co.il úgy tudja, hogy a Haifa vezetőinek komoly a szándéka. Ezért Böde Dánielnek nem is kellene próbajátékra mennie, ha az orvosi vizsgálaton megfelel és a két klub, illetve a Maccabi Haifa és a játékos meg tudnak állapodni egymással, úgy már költözhet is.

 Böde Dániel
Fotó: MTI 

Böde három éve igazolt Paksról a Fradiba. 88 eddig meccsén 41 gólt lőtt. Igazi vezére, meghatározó játékosa lett a zöld-fehéreknek a pályán, az öltözőben is. Ha eligazol, úgy megnyilik a tér Radó András előtt, aki bár méretét tekintve “fele akkora”, mint Böde, de Szombathelyen már bizonyította, remekül el tudja játszani a centerposztot is.

A Maccabi Haifa 12-szeres bajnoknak vallhatja magát, igaz, utoljára négy éve a 201/11-es szezon után akasztottak aranyat a játékosok nyakába. A legutóbbi szezonban a hatodik helyen végzett az izraeli bajnokság alapszakaszában, majd a rájátszást követően az ötödik helyen végzett, így a nemzetközi kupákban nem indulhatott. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik