Foci

“Néhány álmatlan éjszakát szereztek” a Kubatov-családnak

Fradi szurkolók Kubatovnál (Array)
Fradi szurkolók Kubatovnál (Array)

A Fradi-ultrák és a klubvezetés közt egyre durvuló helyzetnek, az erődemonstráció újabb állomásaként vasárnap este Kubatov Gábor háza elé vonult vagy ezer szurkoló. Ennek nem mindenki örült. Alább Kubatov Ágnes, a Fradi-elnök feleségének nyílt levele és a szurkolók eseményt követő reakciója olvasható. Kommentár nélkül.

“Tisztelt tüntető ultrák, azokhoz szólok önök közül, akik vasárnap este az otthonunknál szidalmaztak bennünket. Nagy tisztelettel arra kérem önöket, hogy ne jöjjenek többet az otthonunkhoz, ahol a gyermekeinket, többek között a 12 éves kislányunkat is neveljük. Kérem, értsék meg, miközben ordítva a férjemet szidták, közben bennem és a kislányomban keltettek félelmet.

Kérem, gondolják végig, mi köze egy 12 éves kislánynak, vagy nekem az önök vélt sérelmeihez, miért kelljen félnie a gyermekemnek? Önök helyénvalónak tartják, ha olyan pólókat nyomtatnak Kubatov családfa címszó alatt, ahol egy fára fel vagyunk akasztva mi szülők a gyermekeinkkel együtt, vagy azt kell olvasnunk, hogy Kubatov, haljon meg a családod? De eddig legalább csak megírták, kinyomtatták, mit gondolnak, most azonban eljöttek hozzánk. Azt kizártnak tartom, hogy ezt bárki normális lépésnek tartsa, szurkoljon bármelyik csapatnak, éljen bárhol, gondoljon bármit a világról. Ezért még egyszer azt szeretném kérni önöktől, hogy ne jöjjenek többet az otthonunkhoz, hagyjanak bennünket nyugalomban élni! Ezúton lezártnak tekintem a témát, és arra szeretném kérni önöket, hogy mérlegeljék a kérésemet.”

A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül facebook csoport az alábbi módon számolt be az eseményről.


Előzmények: a Fradi-ultrákmegígérték, hogy hétvégén Kubatov Gábor háza elé vonulnak“Ha nem hajlandó leülni velünk és továbbra is az elnökségének legfontosabb feladata az, hogy ellehetetlenítse, kitiltsa, megalázza a saját szurkolótáborát, akkor a Klubtól mennie kell! Nyomatékosítsuk még jobban a véleményünket, hátha végre meghallja!” – volt olvasható az esemény leírásában. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik