Foci

Simán nyert a Fradi, pontot szerzett a Puskás Akadémia

Ferencvárosi TC Leandro (Array)
Ferencvárosi TC Leandro (Array)

Az első fél órában eldöntötte a három pont sorsát a Fradi, megszerezte első pontját a felcsúti gárda.

Nagyszerűen kezdett a Fradi. A 4. percben Varga szögletét Nalepa fejelte senkitől sem zavartatva a hálóba (1-0). Maradt támadásban a fővárosi csapat, aminek meg is lett az eredménye. A 23. minutumban egy szöglet utáni lecsorgót vágott az alsóba Leandro (2-0). Itt még nem ért véget a zöld-fehér henger. Böde is meglőtte a maga gólját egy hosszú indítás után (3-0).

A második félidő elején szépített a Diósgyőr. Bacsa szép cselei után Barczi passzolt az üres kapuba (3-1). A gól után mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, de Leandro és Grumic is ziccert rontott.

A győzelmével a Ferencváros száz százalékos a bajnokságban, a miskolci gárda egy győzelemmel és egy vereséggel áll.

Eredmény – OTP Bank Liga, második forduló

Ferencvárosi TC – Diósgyőri VTK 3-1 (3-0)

Groupama Aréna, 6027 néző, Játékvezető: Farkas Ádám

FTC: Dibusz – Dilaver, Nalepa, Gyömbér, Leandro – Gera, Somália, Hajnal (Nagy Á. 64.) – Varga (Sesták 63.), Böde (Nagy D. 82.), Lamah

DVTK: Antal – Okuka, Lipták, Kovács G. (Bacsa 32.), Németh M., Husic – Egerszegi (Takács 72.) – Nikházi (Barczi 46.), Koman, Kitl – Grumic

Gólszerző: Nalepa (4.), Leandro (23.), Böde (31.) illetve Barczi (54.)

Sárga lap: Nalepa (76.) illetve Egerszegi (27.) Lipták (87.), Okuka (89.)

Piros lap:

Debrecenben mindkét csapat előtt adódtak helyzetek a meccs elején. A vezetést az Európa Liga-selejtező harmadik körére készülő hazaiak szerezték meg. A 30. percben Castillion 12 méterről a kapu közepébe lőtt egy szép csel után (1-0).

A második 45 perc során az aktívabban kezdő Loki kihagyott helyzetei megbosszulták magukat. Az 59. percben Pekár egyéni akciója után lőtt 17 méterről a jobb alsóba (1-1). Az egyenlítés után nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt Kondás Elemér csapata, de a meccslabdát a felcsútiak hagyták ki. A 85. percben Pauljevic öt méterről a kapu fölé emelt.

A DVSC-TEVA két meccs után négy pontos, míg a Puskás Akadémia első pontját szerezte a bajnokságban.

Eredmény – OTP Bank Liga, második forduló

DVSC-TEVA – Puskás Akadémia 1-1 (1-0)

Nagyerdei Stadion, 3245 néző, Játékvezető: Bognár Tamás

DVSC: Radosevic – Nagy Z. (Varga J. 60.), Morozov, Máté P., Korhut – Mihelic (Sidibe 76.), Szakály P., Zsidai, Sós (Bódi 64.) – Castillion, Balogh N.

PAFC: Pogacsics – Fiola, Fodor, Kelic, Dinjar – Polonkai (Hudák 86.), Márkvárt (Nagy Zs. 93.) – Pauljevic, Sallai (Pintér 72.), Pekár – Tischler

Gólszerző: Castillion (30.) illetve Pekár (59.),

Sárga lap: Morozov (65.) illetve Fiola (73.)

Piros lap:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik