Foci

A válogatott vb-esélyeit latolgatta Storck

bernd storck (Array)
bernd storck (Array)

A mieink szövetségi kapitánya szerint Magyarország kvalifikálhat a 2018-as labdarúgó-világbajnokságra.

Mint arról szombaton beszámoltunk, a magyar nemzeti együttes a vb-selejtező sorsolásán kedvező csoportba került, és nem elképzelhetetlen, hogy kijut a három év múlva esedékes viadalra.

Bernd Storck szövetségi kapitány úgy látja, hazai pályán minden esélye megvan a riválisok ellen akár a győzelemre is a magyar együttesnek.

 Fotó: Europress fotóügynökség

“Az én megbízatásom négy mérkőzésre szól, a világbajnoki selejtezők pedig még távol vannak, de sportigazgatóként is úgy gondolom, összességében jónak mondaható a sorsolásunk, hiszen a negyedik, ötödik és hatodik kalapból olyan ellenfeleket kaptunk, amelyek ellen nyernünk kell majd a sorozatban” – idézte az mlsz.hu a szakembert.

“Feröerrel a mostani Eb-selejtező sorozatban, Andorrával az előző vb-selejtező sorozatban voltunk egy csoportban, ezért aktuális képünk van mindkét válogatott játékerejéről. A portugál csapat kiemelkedik a csoportból, de két éve még Svájc is a nyolcadik helyen állt a FIFA világranglistáján, tehát nem kérdés, hogy mindkét együttes előttünk jár jelenleg. Ezzel együtt hazai pályán, egy jól szervezett magyar válogatottnak egyik rivális ellen sem kell majd esélytelenül felmennie a pályára”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik