Foci

Üvöltözött a vezérszurkolóval a Fradi-tábor

fradi vezérszurkoló (Array)
fradi vezérszurkoló (Array)

A ferencvárosi ultrák honlapjának beszámolója szerint nem állt a helyzet magaslatán a vezérszurkoló a Zeljeznicar elleni EL-találkozón.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros 1-0-ra kikapott az Európa Liga-selejtező második körének első felvonásán, így nagyon nehéz helyzetbe került.

A kritizált vezérszurkoló
Fotó: c-kozep.hu

Egy Fradi-szimpatizáns elmondása szerint a B-középben helyet foglaló drukkerek félórányi nevetséges szurkolás után megelégelték a nulla hangulatot, és elkezdtek üvöltözni a vezérszurkolónak, hogy csináljon már valamit, tüzelje föl a tábort.

“Mikor ezt ő észrevette, feljött (a képen), és egy pár percnyi beszélgetés után, kicsit megbékélve, visszament, egy induló erejéig sikerült is minimális hangulatot csinálni. Ezután ugyanaz folytatódott mint az elején, egészen a meccs végéig halk dalolászás, az üvöltözés folytatódott. Az 500 vendégszurkoló pedig fergeteges hangulatot csinált.
Ez volt az első meccsem ebben a ‘b-középben’ és egyben az utolsó is. Tábor nélkül egyszerűen nem Fradi a Fradi” – olvasható a beszámoló a c-kozep.hu-n.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik