Foci

Megtalálta Casillas utódját a Real

kiko casilla (Array)
kiko casilla (Array)

A kapus Kiko Casilla az Espanyol labdarúgócsapatától a Real Madridhoz szerződik.

Sajtóértesülések szerint a fővárosiak 6 millió eurót fizetnek érte a barcelonai klubnak.

A 28 éves hálóőr a madridi együttes akadémiáján nevelkedett, a felnőttcsapatban azonban nem lépett pályára. Az egyszeres spanyol válogatott Casilla a Realtól 16 év után távozó ikon, Iker Casillas helyét veheti át, miután a világ- és Európa-bajnok múlt szombaton az FC Portóba igazolt.

 Fotó: Europress fotóügynökség

Eközben Rafa Benítez, a legutóbb bajnoki ezüstérmes madridi csapat vezetőedzője arról beszélt, hogy a legendás kapus távozása körül kialakult megosztottságot minél előbb maga mögött kell hagynia a klubnak.

“Casillas volt az első, akivel egyeztettem a kinevezésem után, és átbeszéltük a lehetséges forgatókönyveket” – nyilatkozta az 55 esztendős szakember pénteken Melbourne-ben, ahol csapata szombaton az AS Roma elleni Champions Cup-mérkőzésen lép pályára.

“A legjobbakat kívánom neki, de úgy gondolom, mielőbb tovább kell lépnünk ebből a helyzetből” – utalt Benítez a klubot érő heves kritikákra, amelyeket a csapatkapitány elengedése miatt kapott a Real Madrid.

A szakvezető kitért az együttes másik kapitánya, Sergio Ramos lehetséges távozásával kapcsolatban felröppent pletykákra is reagált.

“Ő egy igazi győztes, szükségünk van rá” – nyilatkozta Benítez, s hozzátette, a klub elnöke, Florentino Pérez már korábban megerősítette, a védő maradni fog.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik