Foci

Teherbe ejtette 13 éves feleségét az ismert focista

papiss cissé (Array)
papiss cissé (Array)

Sokkoló történettel rukkolt elő keddi címlapján a The Sun brit bulvárlap.

Egyre nagyobb bajban van Papiss Cissé, a Premier League-ben szereplő Newcastle United és a szenegáli válogatott gólerős támadója.

Júniusban lett felkapott a csatár magánélete, ekkor derült ugyanis ki, szeretőjétől utazott Párizsba, hogy feleségül vegye a szenegáli röplabda-válogatott egyik játékosát.

A The Sun ezúttal arról cikkezett, hogy évekkel ezelőtt az akkor 16 esztendős Cissé teherbe ejtette a nála három évvel fiatalabb feleségét, majd meghamisította a gyermek születési dátumát igazoló dokumentumokat.

Fotó: The Sun

A labdarúgó sosem vált el korábbi nejétől, így jelenleg két érvényben lévő házassága van. Ezzel együtt nem indítanak ellene jogi eljárást, ügye ugyanis már az évek során elévült.

Megszegte a törvényt Szenegálban és Franciaországban is, kétnejűség miatt mindkét államban 12 hónapos börtönre is ítélhetnék. Mivel fiatalkorút ejtett teherbe, ezért tíz évre is rács mögé zárhatnák, csakhogy a rendőrség már nem foglalkozik az üggyel mert túl sok idő telt el azóta – számolt be a The Sun.

Adjia Siny Thiaw, a most 30 esztendős Cissé első felesége elmondta, addig nem is tudta, hogy terhes, míg meg nem indult meg a szülés. Nem is sejtette, hogy férje más lányokkal szűrte össze a levet Angliában.

És hogy még bonyolultabb legyen az ügy, a színes bőrű játékosnak három szeretője is volt egy időben. Rachelle Graham, a Miss Anglia verseny egykori döntősével évekig összejárt. Natalie Gibson táncossal akkor szakadt meg a kapcsolata, mikor az újságokban olvasta, barátjának esküvője volt. Lasconnie Silva modell pedig szintén az esküvő előtt nyolc hónapon át ápolt szexuális viszonyt Cissével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik