Foci

BL: Szolnoki foga bedurrant, de amúgy minden ok

Videoton fc (Array)
Videoton fc (Array)

A baljós előjelek ellenére is optimistán várja a kedd esti, a walesi The New Saints elleni Bajnokok Ligája selejtezőt a Videoton.

Szolnoki Rolandnak, a Videoton válogatott védőjének foga a hétfői utazás napjára virradó éjjel begyulladt a foga, így a csapattól külön érkezett a repülőtérre, de szerencsére még időben.

“Rolandnak egy korábban betömött foga gyulladt be, amit hajnalban meg kellett nyitni. A beavatkozás sikeresen megtörtént, emiatt nem kell kihagynia a találkozót” – mondta a vidi.hu-nak Kovács Tibor csapatorvos. Ettől a játékos még vállalja a kedd este 20 órától esedékes métát persze, sőt, a csapattal együtt is edzett már hétfőn este a BL-selejtező helyszínéül szolgáló Park Hall Stadionban. 

Viszont nem lesz ott Feczesin Róbert ugyanis sérüléssel bajlódik, Mirko Ivanovszki pedig nem kapott idejében vízumot – az ezen a poszton szintén bevethető Arturo Álvarez hazája válogatottjával szerepel az Arany Kupán. A macedón támadóhoz hasonlóan járt Braniszlav Danilovics és Filip Pajovics, vagyis az első- és másodikszámú kapus is, míg Rémi Maréval szintén a maródiak listáját bővíti.

Bernard Casoni edző kedd délelőtt sétát vezényelt a hadra fogható keretnek és ezalatt elbeszélgett egy-két meghatározó játékosával. Nem csoda, hogy folyamatosan infromálódik, hiszen az edzőnek épp egy hónapja volt, hogy megismerje csapatát. „Nem volt túl hosszú idő, annyi szent, de sosem szeretnék erre hivatkozni, kifogást keresni. Hogy ki milyen férfi, az a nehéz helyzetekben mutatkozik meg. A mi helyzetünk a rendelkezésre álló idő rövidsége miatt kétségtelenül nehéz, de ez is egy feladat, amit meg kell oldanunk” – nyilatkozta a francia tréneraz nso.hu-nak.

A mérkőzésről a sport24.hu élő szöveges közvetítésben számol be este nyolc órától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik