Foci

Csatár nélkül, újonc kapussal indult útnak a Videoton

Videoton (Array)
Videoton (Array)

Hétfőn délelőtt 18 fős kerettel indult el a Videoton labdarúgócsapata az Egyesült Királyságba, ahol kedden Bajnokok Ligája-selejtezőt játszik az együttes. Vannak hiányzók.

A magyar bajnok Videoton főpróbája nem sikerült túl jó, a székesfehérváriak ugyanis hazai környezetben kaptak ki 3-0-ra a Ferencváros elleni Szuperkupa-döntőn úgy, hogy bő egy félidőt emberelőnyben játszottak. Kedden játssza le második tétmérkőzését a szezonban a Vidi, a piros-kékek a walesi bajnok The New Saints (egyébként angliai) otthonában vendégeskednek a Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának első meccsén.


Fotó: vidi.hu

A vidi.hu tudósítása szerint hétfőn délelőtt indult útnak a 18 fős különítmény, ugyanakkor vannak hiányzók dögivel. Kapásból nem lesz hadra fogható csatára a csapatnak, Feczesin Róbert ugyanis sérüléssel bajlódik, Mirko Ivanovszki pedig nem kapott idejében vízumot – az ezen a poszton szintén bevethető Arturo Álvarez hazája válogatottjával szerepel az Arany Kupán. A macedón támadóhoz hasonlóan járt Braniszlav Danilovics és Filip Pajovics, vagyis az első- és másodikszámú kapus is, míg Rémi Maréval szintén a maródiak listáját bővíti.

Gábor Péter és Gyánó József hálóőrök utaztak el a csapattal, ők még nem védtek NB I-es meccsen sem. A csatárposztnál is szükségmegoldást kell majd alkalmaznia Bernard Casoni vezetőedzőnek.

A magyar idő szerint kedden 20 órakor kezdődő összecsapást a Duna TV közvetíti.

A Videoton utazó kerete

Gábor Péter, Gyánó József, Szolnoki Roland, Heffler Tibor, Juhász Roland, Paulo Vinícius, Lang Ádám, Fejes András, Pátkai Máté, Simon Ádám, Dinko Trebotic, Kees Luijckx, Kovács István, Gyurcsó Ádám, Koltai Tamás, Filipe Oliveira, Marko Pajac, Sejben Viktor

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik