Foci

Hétfőn dönthetnek Dzsudzsák Balázsról

Dzsudzsák Balázs (Array)
Dzsudzsák Balázs (Array)

A Dinamo Moszkva vezetői hétfőn egyeztetnek az orosz élvonal közelgő rajtja miatt. Eldőlhet, hogy eladják-e a magyar labdarúgót.

A Nemzeti Sport oroszországi lapértesülésekre hivatkozva arról ír, hogy hétfőn döntés születhet Dzsudzsák Balázs ügyében. A jövő héten már rajtol az orosz labdarúgó-bajnokság következő idénye, a nehéz anyagi helyzetben lévő klubnak még a kezdés előtt rendezni kellene a sorokat.

Mint ismert, a moszkvai alakulatot az európai szövetség megbüntette, mert a klub megsértette a pénzügyi fair playt. A Dinamo ezért nem indulhat a nemzetközi kupaporondon, pedig érdekelt lett volna az Európa Liga selejtezőjében.


Fotó: fcdynamo.ru

A fáma szerint hétfőn az dőlhet el, hogy Dzsudzsákot és Douglas Costát eladja-e a Moszkva. A magyar válogatott szélsőt az utóbbi időben Dárdai Pál csapatával, a Herthával és a Besiktassal hozták hírbe, a törökökkel állítólag már az egyezség is megszületett.

A 28 éves Dzsudzsák Balázs szerződése a télen jár le a Dinamónál, akkor szabadon igazolhatóvá válik – hacsak nem igazol el, vagy hosszabbít addig.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik