Foci

Van Persie otthagyja a Unitedet

Robin van Persie (Array)
Robin van Persie (Array)

A Fenerbahce elnöke szerint nyélbe ütötték az üzletet, a labdarúgó vasárnap orvosi vizsgálaton vesz részt Isztambulban.

Szinte minden nyári átigazolási szezonnak megvan a maga meglepő üzlete, az idei Robin van Persie Törökországba igazolása lehet. Nagyon úgy fest ugyanis, hogy a holland labdarúgó a Manchester Unitedet a Fenerbahcéra cseréli.

Csütörtökön a török klub bejelentette, hogy tárgyalásba kezdtek a Vörös ördögökkel az augusztusban a 32-őt betöltő Van Persie-ről. A Fener elnöke, Aziz Yildirim most már arról beszélt, hogy dűlőre jutottak a felek, a focista vasárnap már orvosi vizsgálatra jelentkezik Isztambulban. Érdekes módon arról nem szólnak a hírek, mennyiért is igazolná le a Fenerbahce, de az biztosnak tűnik, hogy veszíteni fognak rajta a manchesteriek, akik 24 millió fontért vették meg az Arsenaltól.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A holland támadó 2004 óta futballozik Angliában: 2012-ig az Ágyúsoknál, az elmúlt három szezonban Manchesterben. Bajnok egyszer volt, a Uniteddel rögtön első nekifutásra a 2012/13-as idényben.

Nem van Persie lenne egyébként a Fenerbahce egyedüli nagy fogása a nyáron, korábban már sikerült megszerezni Nanit. Az együttes az előző szezont a második helyen zárta, így már érdekelt a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körében is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik