Foci

Megvan, ki kritizálta László Csabát

rónai egon (Array)
rónai egon (Array)

Rónai Egon az MTK Baráti Kör nevében írta azt, amit.

Az MTK labdarúgócsapata hiába kezdett jól Újvidéken, végül simán kikapott 3-1-re a Vojvodinától az Európa Liga-selejtező első körében, így idejekorán búcsúzott a nemzetközi kupaporondtól. Még tartott a második félidő, amikor egy László Csabát élesen bíráló poszt jelent meg a csapat Facebook-oldalán, ám a bejegyzést hamar el is távolították.

Későb kiderült, hogy Rónai Egon volt az elkövető, a műsorvezető azonban később a saját Facebook-oldalára is kitette. Kísérőszövegnek ezt írta: „Tekintettel arra, hogy az MTK Budapest oldaláról valamelyik nyalonc eltávolította a bejegyzésem, kénytelen vagyok itt megosztani az alábbiakat.”

Emlékeztetőül a Facebook-bejegyzés:

A Blikknek elmondta, a sorokat az MTK Baráti Körének – melynek alapítója – nevében írta. Ugyanakkor abban hibázott elmondása szerint, hogy nem a saját nevében, hanem véletlenül az oldal szerkesztőjeként tette közzé. Arról nem volt tudomása, hogy a Baráti Kör által korábban létrehozott oldalt a Facebookon már egy ideje átvette a klub, sőt, a BK létrehozott már egy új oldalt is. Rónai Egon és a Baráti Kör tagjainak szerkesztői jogosultságát elvették.

László Csaba nem kívánta kommentálni a történteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik