Foci

Arda Turan: Ronaldo különleges, de sosem lesz olyan, mint Messi

Arda Turan (Array)
Arda Turan (Array)

A Barcelona labdarúgócsapatának új szerzeménye minden bizonnyal sok katalán szurkoló szívébe lopta be magát pénteki nyilatkozatával.

A héten a Barca egyik riválisától, az Atlético Madridtól igazolt, Arda Turanért 34 millió eurót csengetett ki a katalán sztárklub, a török középpályás pedig öt évre írt alá. Pénteken tartotta az első sajtótájékoztatóját a gránátvörös-kékek színeiben és rögtön tudta, mit kell mondjon:

„Cristiano Ronaldo egy különleges játékos, de sosem lesz olyan, mint Lionel Messi. Nem is tudom, volt-e hozzá fogható játékos a labdarúgás történetében, vagy hogy valaha lesz-e egyáltalán” – mondta Arda Turan, aki hozzátette: simán el tudja képzelni, hogy egyszerre legyen a pályán a Lionel Messi, Neymar, Luis SuárezAndrés Iniesta négyessel. Utóbbi játékost egyébként a példaképének nevezte.


Arda Turan tudja, mit kell mondani
Fotó: Europress Fotóügynökség

A török focista aztán a klubot dicsérte és elmondta, gyerekkori álma vált valóra:

„Több klubtól is kerestek, de amikor meghallottam, hogy a Barca is vinne, a többi ajánlatot félresöpörtem. Akik ismernek tudják, hogy gyerekkorom óta Barcelonában akarok focizni. Örülök, hogy a világ legjobb csapatához igazolhattam, minden bele fogok adni” – így Arda Turan, aki állítólag a liverpoolt, a Chelsea-t, a PSG-t és az AC Milant kosarazta ki a gránátvörös-kékek kedvéért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik