Foci

Kifakadt Nikolics Nemanja

nikolics nemanja (Array)
nikolics nemanja (Array)

A Legia Varsó támadója szerint nem értékelték őt eléggé a Videotonnál.

A magyar válogatott csatárának nyáron lejárt a szerződése a székesfehérváriakkal, s bár a Vidinél szerettek volna hosszabbítani vele, Nikolics Nemanja továbbállt és a lengyel élvonalt választotta.

A napokban Kovács Ferenc, a klub tiszteletbeli elnöke célzást tett rá, hogy az ék öt évre előre hatalmas összeget kért volna a maradásáért.

Fotó: legia.com

“Azzal vitatkoznék, hogy sok pénzt kértem. Fáj, amikor hozzám hasonlóan Videoton-kötődésű emberek – akikkel jóban voltam, s tudják mennyit tettem a klubért – ilyeneket nyilatkoznak a sajtóban. Minden egyes forintot megháláltam a pályán, amit a Viditől kaptam. Azért kértem ötéves szerződést, hogy bebiztosítsam magam és a családomat. Értékelniük kellett volna, itt akarom befejezni a pályafutásomat. Ehelyett egy éves kontraktust ajánlottak, hogy a nyáron pénzért eladhassanak” – nyilatkozott Nikolics a Blikknek.

Ejtett pár szót új csapatáról is, ahol elmondása szerint nagyon kedvesen fogadták a társak és a vezetőedző is.

“A csapatkapitány, a horvát Ivica Vrdoljak sokat segít a beilleszkedésben, mert a lengyel nyelvvel úgy érzem lesznek gondjaim. A hét végén tértünk vissza az ausztriai edzőtáborból. Azóta sikerült a stadionhoz közel, nyugodt környéken találni egy lakást. A családom szerdától velem van, már ők is megnézhették.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik