Foci

Juhász Roland: A továbbjutás a mi kezünkben lesz

juhasz-roland(650x433).jpg (Array)
juhasz-roland(650x433).jpg (Array)

A Videoton edzője elmondta a véleményét a BL-selejtezős ellenfélekről.

Hétfőn a Videoton kiemeltként várta az UEFA nyoni székházában rendezett sorsolást, ahol kiderült, a fehérváriak a második körben a walesi Thew New Saints és a feröeri B36 Tórshavn párharcának győztesével találkoznak, vagyis nagyon meglepő lenne, ha nem vennék sikerrel ezt a fordulót.

 Fotó: vidi.hu

“Természetesen az edzőtáborban nyomon követtük a sorsolást. Nem rendelkezünk túl sok információval a két lehetséges ellenfelünkről, úgyhogy a következő hetek egyik fő feladata az lesz, hogy minél jobban feltérképezzük a feröeri és a walesi együttest is. Mindenesetre bizakodó vagyok, úgy vélem, jó esélyünk van arra, hogy kiharcoljuk a továbbjutást” – mondta Bernard Casoni, a Videoton vezetőedzője a klub honlapjának.

A sorsolás után Juhász Roland, a klub védője is elmondta gondolatait a két csapatról.

“Az Anderlecht játékosaként már játszottam a BL-ben a walesi The New Saints ellen, és igen jó emlékeim vannak róluk, hiszen összesítésben 6-1-re sikerült nyernünk ellenük 2010-ben. A feröeri csapat ellen még nem játszottam, de a válogatottal éppen tavaly októberben játszottunk Eb-selejtezőt a Feröer-szigetek ellen idegenben, és mivel ott is sikerült nyernünk, így róluk is csak jó emlékeim vannak. Az biztos, hogy nem könnyíti meg a dolgunkat, hogy idegenben mindenképp műfüvön kell majd futballoznunk, bármelyik együttes is legyen az ellenfelünk. Ugyanakkor véleményem szerint a továbbjutás sorsa a mi kezünkben lesz” – nyilatkozta honlapunknak Juhász Roland.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik