Foci

Az évtized igazolására készül a Barcelona

sergio ramos (Array)
sergio ramos (Array)

A Real Madridból csábítana el egy játékost a katalánok elnökjelöltje.

Július közepén elnökválasztást tartanak a Barcelonánál, és ez egyik jelölt, aki egyelőre titokban tartja a kilétét bombaigazolással akar az elnöki székbe kerülni: meg akarja szerezni a Real Madridtól Sergio Ramost, korunk egyik legjobb védőjét.

Állítólag már ajánlatot is küldött a madridaknak, hogy a megválasztása esetén azonnal tárgyalhassanak a részletekről, kihasználva azt, hogy Ramos és az elnök, Florentino Perez között megromlott a viszony Carlo Ancelotti kirúgása után.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Ez válasz is lenne Perez 2000-ben elkövetett ügyletére, amit azóta sem bocsátottak meg a katalánok: a frissen megválasztott elnök akkor átcsábította a gránátvörös-kékektől Luis Figót.

Persze elképzelhetetlen, hogy Sergio Ramos a Barcelonában kössön ki, de már az is komoly dolog lenne, ha tárgyalásig jutnának a felek, már csak azért is, mert Ramost még két és fél évig kontraktus köti a királyi alakulathoz.

Egyébként nem egyedülálló dolog, hogy valaki egyik csapat mezét a másikéra cserélje: legutóbb ezt Figo tette meg, de előtte számos más labdarúgó is így került Madridba vagy Barcelonába. Csak hogy a legnevesebbeket említsük, 1994-ben Michael Laudrup a katalánoktól igazolt át, 1996-ban Luis Enrique – a Barca jelenlegi mestere – pedig Madridból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik