Foci

Garancsi István zsarolásról beszél

Garancsi István (Array)
Garancsi István (Array)

A Videoton tulajdonosa megmagyarázza a bajnokcsapatnál történt, a szurkolók, külső szemlélők számára érthetetlen változtatásokat.

Az Indexen olvasható terjedelmes anyagban Garancsi István tulajdonos magyarázza a többek közt lapunk által is érthetetlennek tartott döntést, miszerint a Videotonnál újra, immár másodszor küldték el a bajnokcsapat edzőjét. Juan Carillot szűk egy hete menesztették hivatalosan, de már hetekkel ezelőtt tudni lehetett, valami nagyon nincs rendben.

Ezek után különösen várta mindenki, hogy a sok susmus, Burcsa Győző sportigazgató célozgatásai után valaki végre a klub részéről is megnyilatkozzon, magyarázatot, megfelelő választ adjon a találgatásokra.

„Azt kérte Burcsa Győző klubigazgató a vezetőedzőtől még decemberben, hogy mondjon neveket, kiket látna szívesen a csapatban. Carrillo csupa olyan nevet adott le, akik mind egy bizonyos ügynökhöz tartoztak, a mutatóik pedig egytől-egyig gyengébbek voltak a már a keretünkben lévő játékosoknál. Ez nem volt járható út” – jelentette ki a tulajdonos, ami mindenképpen érdekes.

A tulajdonos állítja, Magyarországon nem futball, hanem zsarolási kultúra van, az edzők pedig az összefonódások miatt esetenként asszisztálnak. A menedzserek a legtöbb esetben hatással vannak a csapat összeállítására is. Márpedig, ahogy fogalmaz: „A Vidit nem lehet megzsarolni, bár nincs sok eszközünk, nincsenek fegyvereink.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik