Foci

Agresszív bíró játékost lökdös

Florian Meyer (Array)
Florian Meyer (Array)

Nem is akárhol, nem is akárki. A német labdarúgástól nem ezt vártuk, de úgy látszik, ott sem minden fenékig tejfel.

A Bundesliga 2 osztályozójának visszavágóján az 1860 München elképesztő fordulatta nyert 2–1-re a harmadik vonalban szereplő Holstein Kiel ellen. A16. percben Rafael Kazior  góljával a vendégek szereztek vezetést, és egészen a 78. percig úgy tűnt kiejtik nagymúltú ellenfelüket a harmadik vonalba, mivel az első mérkőzés 0-0-as döntetlennel zárult.

Elképzelhető mekkora feszültségben játszottak a müncheniek – Simon Krisztián nem játszott -, így érthető, ha nolykor vitattak egy-két ítéletet. Mint a 76. percben a csapatkapitány Christopher Schindler, akinek nézeteltérése támadt a játékvezetővel.

A diskurzus nem az ilyenkor megszokott módon zajlott azonban. Schindler látszólag tök normálisan lépett oda Florian Meyer játékvezetőhöz, aki magáról megfeledkezve többször meglökte a védőt. Hangsúlyozzuk, Meyer spori nem akárki, 1999 óta Bundesliga játékvezető, 2002 óta FIFA-kerettag…  Viselkedése láttán csodáljuk, hogy a játékos nem vesztette el a fejét… 

A házigazdák az inzultust követően Daniel Adlung révén a 78. percben egyenlítettek, majd a 92. percben Kai Bülow révén a győztes gólt is megszerezték.

NÉMETORSZÁG, BUNDESLIGA 2., OSZTÁLYOZÓ, VISSZAVÁGÓ, EREDMÉNY:

1860 München–Holstein Kiel 2–1
Az 1860 München2–1-es összesítéssel bent maradt a másodosztályban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik