Foci

102 milliós Ferrarival érkezett az edzésre – ki az?

Ferrari F12 Berlinetta (Array)
Ferrari F12 Berlinetta (Array)

Miközben a labdarúgó válogatott a pénteki, Litvánia elleni mérkőzésre készült a Puskás Stadionban, a parkoló is érdekes témát adott.

Tőzsér Dániel, aki a Watforddal nemrég jutott fel az angol élvonalba egy gyönyörű, Ferrarival érkezett a válogatott keddi edzésére. A válogatott “autópark versenyben” így ő nyert, mivel a 740 lóerős Ferrari F12 Berlinetta 102 millió forintot ér. Nem mellesleg, 3,1 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, a végsebessége pedig 340 km/óra – bárcsak egyszer a pályán látnánk Danitól ilyen gyorsulást és sebességet!

 Ferrari F12 Berlinetta – a kép csak illusztráció
Forrás: wikipedia.org

Szalai Ádám, a német Hoffenheim utóbbi időben inkább mellőzött támadója, akit a klub legrosszabb igazolásai közé soroltak, egy fehér Mercedes terepjáróval parkolt le. Hozzá ez illik, végül is ha véletlenül játszik, épp olyan tempóban darál a támadósorban, mint egy terepjáró. Övé a második hely az 544 lóerős,  45 milliós elegáns verdával.

A bronzérmet a Dinamo Moszkva szélsője, Dzsudzsák Balázs érdemelte ki azzal a 40 milliós, 420 lóerős Porsche Cayenne GTS-el, amellyel nemrég forgalmi dugót okozott a Lánchídon, mivel kifogyott az üzemanyaga. Reméljük, a jövő heti, finnek elleni Eb-selejtezőn Balázs csordultig tele “üzemanyaggal” fut ki a pályára és megállíthatatlan lesz.

A Blikk összeállításának képeit itt nézheti meg. Az is kiderül belőle, a licenc nélkül maradő és NB3-ba visszaeső Pécs tehetséges középpályása, Márkvárt Dávid autó terén mennyivel van lemaradva a többiektől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik